IN MEMORIAM                  

              Jeannie (07/04/2010 - 21/06/2022) met stamboom  

                           jameela cun wa namba

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 foto's jeannie stamboom.pdf

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                      

Mei 2010 was een nieuw hoogtepunt in onze familie, toen Jeannie bij ons kwam. Onze “witte “ wervelwind, voelde zich onmiddellijk thuis tussen de andere Tibetanen.

 Zij is super sociaal en is de “lijm” die onze 3 honden samen houdt.
Zij zorgt ervoor dat er harmonie is tussen Saphira, Kayla en zijzelf. Als er een onenigheid is tussen Saphira en Kayla dan komt ze tussenbeide en begint ze te spelen met beide en laat zich op haar rug vallen zodat de aandacht op haar gericht word en de “woordenwisseling” vlug vergeten is.
                 

                                                    In memoriam

Liefste Jeannie , op 21 mei 2022 moesten we afscheid nemen van jou. Je verloor de strijd tegen een meedogenloze vijand : longkanker. Samen hebben we veel gereisd en plezier gemaakt. We hebben wandelingen gemaakt aan zee en in de bossen. Gelijk waar we naartoe gingen, jij en je maatjes waren er steeds bij.
Jij bent ook de stammoeder van onze kennel Gawa-Dolma. Jij bent de mama van Nhya , de grootmoeder van Rhumi en Tres en de overgrootmoeder van Tiba.
Jij blijft voortleven in onze andere honden, wij zien in ieder van hen een deeltje van jou terug : speelsheid , vriendelijkheid , trouw en zachtheid.
Telkens we hen bezig zien in huis of in de tuin zeggen we : kijk nu eens , dat is nu net wat Jeannie ook deed.
Jeannie , meisje , nu kan jij ons gadeslaan en over ons waken van tussen de sterren. Daar zie je nu ook je oude vrienden Lizzy en Saphira terug en onze veel te vroeg gestorven Max.
Hou je goed Jean-Jean , je blijft verder leven in onze harten en ooit zullen we mekaar wel terug zien.
Tot ziens meisje.
 

 

 

Webnode